Le Pain Français söker lunchkock

Le Pain Français Bistro, som är utsedd till en av världens tjugo bäst designade restauranger, söker ny lunchkock till vårt omtyckta franska kök.

Le Pain Français Bistro är en av Göteborgs största restauranger med över 400 sittplatser spridda över fyra våningar. Varje våning och avdelning har ett eget designtema. Här finns alltifrån klassisk bistromiljö till tesalonger till en takterrass med skjutbart glastak.

Restaurangen ligger mitt på Göteborgs paradgata Kungsportsavenyen och lockar gäster från när och fjärran. Här trivs både göteborgare med turister och affärsmän på besök. Bistron kombinerar restaurang med kafé och bar.

På vår takterrass håller vi varje vecka populära events som After grill, American BBQ, brunch och olika företagsevent för hundratals gäster. Varje år serverar vi en av Göteborgs mest populära Nyårssupéer samt trerättersmiddag för Alla hjärtans dag.

Livstidsskriften Chic skriver följande om Le Pain Français Bistro:

”Le Pain Français har blivit utsedd till en av världens vackraste restauranger, och har en helt fantastisk interiör med hela tre våningar att hänga på. Menyn är hämtad från det franska köket (deras chevrésallad med fikon är to die for) och erbjuder även andra alternativ som hamburgare och kolgrillat kött. Häng i loungen med ett glas bubbel eller beställ in ett vackert bakverk. På sommaren erbjuder de såklart uteservering.”

I restaurangen finns också ett toppmodernt kök, och på vår takterrass finns en grill där bistrons kockar skapar en upplevelse för våra gäster.

Vi söker nu lunchkockar som:

  • har minst fem års erfarenhet som kock samt gärna relevant utbildning
  • är kunniga inom det franska köket samt skandinavisk matlagning
  • har arbetat både lunch och á la carte
  • är duktiga grillkockar

Låter det intressant för dig eller känner du någon som skulle vara intresserad av att bli en del av vårt kockteam? I sådant fall skicka en ansökan till jobb@lepainfrancais.se. Bifoga cv och personligt brev. Märk mejlet med titeln ”Lunchkock, Avenyn”.

Intervjuer sker kontinuerligt. Sista ansökningsdag 28 februari 2017.

Välkommen med din ansökan!

X