Le Pain Français - catering | aftergrill | företagsevent

Le Pain Français är inte bara känt för sin design, magiska bakverk eller kittlande god mat utan att vi arbetar med fokus på hög kvalitet och värdesätter proffesionellt bemötande. 

CATERING

Samma bröd, bakelser, tårtor, croissants, pajer och sallader som du
 njuter av på våra kaféer kan du nu avnjuta med vänner och kollegor
hemma eller på kontoret. I många år har vi levererat godsaker till göteborgarna och dess besökare som exempelvis Madonna och Robbie Williams. Le Pain Français är en institution för alla, oavsett bakgrund och framtid.

Ni är alla välkomna att besöka oss för avhämtning av hela vårt sortiment men vi har även en egen snabb och säker distribution som är till för våra kunder och gäster. Våra produkter har låtits smaka på små privata tillställningar till bröllop för tusentals gäster.
 Er kvantitet hindrar inte vår tradition av kvalité. Ni är varmt välkomna att höra av er för planering och provsmakning för ert event.

AFTER GRILL

På fredagar är det After Grill på takterrassen på Avenyn 7. Grillmästaren tänder kolgrillen klockan 16.00 och den glöder fram till 22.00. För endast 98 kronor per person väljer du från en grillbuffé bestående av flera olika utvalda kötträtter, sallader, pommes frites, såser, nybakat bröd och mycket annat gott. Eftersom After Grill är mycket populär så tar vi bara emot walk ins, så kom i god tid!

BRÖLLOPSTÅRTOR

Det sägs att tårtan sammanfattar stilen på bröllopet, den matchar parets stil och får gästerna att häpna, både över utformning och smak. För att du inte ska gå vilse i djungeln så är du välkommen till vårt konditori för en kostnadsfri tårtkonsultation. Vi kan hjälpa er och baka tårtan efter era önskemål. Konditorerna nås på 031-45 70 60 eller besök dem på Opaltorget och skapa ett mästerverk som förgyller er stora dag.

BRUNCH

Välkommen på brunch hos Le Pain Français Avenyn 7 varje söndag. Vi dukar upp en fransk brunch med såväl varma och kalla rätter på takterrassen. Till efterrätt njuter du av en fransk tårt- och bakelsebuffé signerad vårt franska konditori.Brunchen har två sittningar: 12.00 respektive 14.00. Vi rekommenderar att du bokar i förväg eftersom brunchen är populär. Du bokar här.

Brunchen kostar 229:- och i priset ingår även dryck (val mellan läsk, Ramlösa eller färskpressad juice) samt kaffe- och thébuffé.

FÖRETAGSEVENTS

Le Pain Français erbjuder eleganta lokaler för ditt företagevent. Bland våra tidigare gäster märks Volvo, ICA, Bring, Lundins Fastighetsbyrå, Dermakliniken och många fler. Vi arrangerar middagar, kick offs, julbord, affärsluncher, möten, fika, företagsfester med mera.