Julbord på Avenyn

Le Pain Français välkomnar alla gäster att fira julen tillsammans med oss.

Här är årets julmenyer. Vi serverar både julbord och en exklusiv trerättersjulmiddag på Avenyn 7 i år.

Julbordet är ett klassiskt svenskt med en fransk tvist.
Julmiddagen är en minnesvärd trerätters signerad vår köksmästare James Martin.
Tid: Julbord och julmiddagen serveras mellan den 1 november och 22 december. (Vi kan ta emot större bokningar före dessa datum också).
Bokningsinformation: Julbordet och julmiddagen bokas minst en dag i förväg via mejl till info@lepainfrancais.se, eller ring 031 – 790 11 09. Minimum 35 gäster för julbordet.

Menyer och priser ser du nedan:

Sill

Senapssill, lingonsill, inlagd sill, blåbärs- & vodkasill, romsill, lime- & citronsill, tomat- & sherrysill, pepparrots- och äpplesill.

Kallt kött, fisk och skaldjur

Ägg med räka, ägg med rom, gravad lax, rödbets- och vodkakonserverad lax, varmrökt lax, kallrökt lax, skaldjurspaté, rostbiff, rökt kalkon, viltpaté, leverpaté, rökt ankbröst, ankparfait, urval av franskt kallskuret, julskinka, julkorv, rökt renstek.

Tillbehör och sallader

Hackad lök, gräddfil, gravlaxsås, inlagd rödbeta, fransk och svensk senap, lingon, äpplemos, saltgurka, inlagd gurka, rödbetssallad, päron- och valnötssallad, mimosasallad, marinerad rödkål med rödvin och kanel, fransk potatissallad, dill, majonnäs, pepparrotskräm.

Varmrätter

Janssons frestelse, prinskorv, köttbullar, julkorv, revbensspjäll, rostad kalkon, kalkonben fylld med äpplen och aprikos, helrostad anka med apelsin, helrostade prime ribs, svampomelett, brysselkål med bacon.

Bröd och ostar

Västerbottensost, kryddost, stilton, julost, brieost, cheddarost, getost.

Ett urval av julknäckebröd samt franskt bröd från vårt bageri.

Dessert

Julbakelser, jultårtor & andra klassiker.

5 9 8 k r per person