Här besvarar vi de vanligaste frågorna som Le Pain Français får. Om du inte hittar svaret skicka frågan till info@lepainfrancais.se.

Om företaget

När grundades Le Pain Français?
Företaget grundades 1995.

Vem äger Le Pain Français?
Det är ett helägt familjeföretag som äger Le Pain Français, och har utvecklat från en enhet till den kedja det nu är sedan 2003.

Kan jag öppna ett Le Pain Français som franchise i min stad?
Nej, det finns det inga planer på att göra om det till franchise.

Sortiment

Jag vill tipsa om ett franskt bröd, bakelse eller tårta som jag tycker att ni ska tillhandahålla. Hur gör jag?
Du kan tipsa oss genom att skicka ett mejl till info@lepainfrançais.se. Vi är tacksamma för alla tips.

Karriär

Hur söker jag jobb hos er?
Vi alltid emot spontanansökningar. Skicka din CV med bild och ditt personliga brev till jobb@lepainfrancais.se

Hur gammal ska jag vara för att få arbeta hos Le Pain Français?
Du behöver vara minst arton år för att få arbeta hos Le Pain Français. Om du har praktiserat hos oss så finns det en möjlighet att börja redan som sextonåring.

Kan jag praoa hos Le Pain Français?
Ja, Le Pain Français samarbetar med skolor i Göteborg. Om du vill vara säker på en plats hos oss kontakta www.praktikplatsen.se

Erbjuder Le Pain Français praktiktjänster?
Vi erbjuder ett begränsat antal praktikplatser i samarbete med gymnasie- och andra yrkesskolor. Studenter ska ta kontakt med sin karriärservice för att se om Le Pain Français rekryterar på deras skola.

Kafé och restaurang

Jag har glömt något hos er!
Ta kontakt med kaféet eller restaurangen du besökte, beskriv föremålet uppge datum och tid som förlusten skedde. Kontakta oss via info@lepainfrancais.se.

När öppnar ni ett kafé, restaurang och bageri i vår stad?
Vi söker hela tiden efter nya städer att expandera till. Samtidigt är vi mycket noga med vilka vi väljer, eftersom mycket ska vara rätt för vårt koncept, bland annat lokaler som skall kunna kombinera bageri och kaféverksamhet. Allt detta för att du skall få en bageri- och kaféupplevelse utöver det vanliga. Har du tips och idéer så får du gärna hjälpa vår expansion. Skicka ett mejl till info@lepainfrancais.se

Jag vill att ni ska öppna ett kafé i min stadsdel i Göteborg. När öppnar ni?
Vi söker hela tiden nya lägen i Göteborg, där det finns trevliga människor som vill ha en fransk kaféupplevelse. Har du några tips på bra lokaler var vänlig kontakta oss på info@lepainfrancais.se

Hyresvärdar

Vem kontaktar jag om jag äger en lokal som Le Pain Français skulle kunna vara intresserad av att hyra?
Du kontaktar enklast via info@lepainfrancais.se.

Catering

Har ni catering?
Ja, Le Pain Français har sedan 1995 levererat bakverk, bröd, bullar, tårtor och andra godsaker till allt från vanliga göteborgare till kändisar som Madonna och Robbie Williams. Kontakta oss via ett mejl till info@lepainfrancais.se.

Jag ska ordna ett bröllop, en studentfest eller en födelsedagsfest eller något annat. Kan ni hjälpa mig?
Ja, Le Pain Français breda franska sortiment passar till alla sammanhang. Våra produkter har levererats till små privata tillställningar till bröllop och andra events med tusentals gäster.

Kan ni leverera till mitt event?
Le Pain Français har en snabb, säker och trygg distribution för våra kunder och gäster i Storgöteborg och även i Västsverige. En extra kostnad tillkommer dock vid leverans och vi ber dig också beställa minst 24 timmar innan beställningen ska lämnas för att garantera att den anländer i tid.

Kan jag hämta min cateringbeställning hos er?
Ja, det kan du. Meddela oss bara i förväg vilket kafé som passar dig bäst för att hämta din beställning hos så ordnar vi resten.

Press

Vi vill göra ett reportage om Le Pain Français eller intervjua någon i verksamheten. Vem kontaktar jag?
Du kontaktar enklast oss via info@lepainfrancais.se. Var vänlig uppge vem du representerar samt vad syftet med reportaget är.

Barnfamiljer

Är Le Pain Français barnvänligt?
Ja, Le Pain Français är anpassat för barn, mammor och pappor. Varje kafé har barnstolar, toaletter med skötbord och entrén till varje kafé saknar trösklar, vilket gör det lätt att ta in barnvagnar.

 

Är barnvagnar tillåtna på Le Pain Français?

 

Barnvagnar är tillåtna alla tider på våra kaféer. Helst ser vi dock på grund av brandföreskrifterna att du parkerar dem utanför kaféet. Detta för alls säkerhet och trygghet. Vi har lås i kassan som du får låna gratis.

För personer i rullstol och andra funktionshinder

Är Le Pain Français anpassat för personer i rullstol och med andra funktionshinder?

Ja, våra kaféer är anpassade till personer med funktionshinder, till exempel saknar alla entréer trösklar och alla toaletter är anpassade för att en rullstol ska kunna komma in.

Vår bistro på Kungsportsavenyen 7 har också hiss som når till alla våningar.

Feedback

Jag vill ge er feedback angående något.

Vi tar gärna emot både feedback, eftersom vi är uppskattar att höra vad vi kan förbättra och vad vi gör bra. Skicka det till info@lepainfrancais.se och skriv gärna i ämnesfältet vilket kafé eller vilken restaurang det gäller.