Nyårssupé att minnas

Nyårssupé på Le Pain Francais Avenyn

December,  en månad kantad av högtider med umgänge och god mat. Efter advent, lucia och julhelg avslutar vi med nyår. På Le Pain Francais får du en oförglömlig sista dag på året och ringer in 2019 med guldkant.  Vårt nyårslöfte till er,  oavsett om ni väljer en storslagen eller mer stillsam helg så kommer vi på Le Pain Français att servera en fantastisk och prisvärd fyrarätters meny som nyårsmiddag och en välkyld champagne.

Förra året var vår nyårssupé fullsatt, därför rekommenderar vi dig att boka redan idag för säkra plats. Observera om du är ett sällskap på 70 personer eller mer kan du även boka vår restaurang på Östra Larmgatan 20 och få hela restaurangen för er själva.

Menyer och priser ser du nedan:

AMUSE-BOUCHE
Ett urval av köksmästaren James Martins franska kanapéer

FÖRRÄTT
Lyxig ugnsgratinerad halv hummer, toppad med persilija, dill, organiskt vitt vin & scharlottenlök i brynt smör. Serveras med en frasig klassisk fransk vol-a-vont fylld med fransk skaldjursröra.

Sauterade rödbetor med getost, rostad mandel, balsamico & rågkrutong (vegetarisk)

HUVUDRÄTT
Exklusivt hängmörad kolgrillad oxfilé serveras med duxelleballatin, gräslökslindade rotfrukter, lätt smörbrynt potatisfondant med färska provencalkryddor samt madeirasås.

Bakad rotselleri med grillad King Oyster-svamp, kronärtskocka, tryffelcremé & blomkålspuré (vegetarisk)

DESSERT – GRAND ROYAL
En mångfacetterad dessert komponerad av Le Pain Francais chefskonditor Jenny Nordberg

– Veringes a la zuppa inglese tiramisu. Caramellmousse med moccacreme varvat med jenoise
sponge doppad i amarettolikör, avslutas med en syrlig lemoncurd på toppen.

– Krämig Cheeskake med zest av citron och hint av rosmarin på digestive- botten
toppas med kanderade pecannötter och acaciahonung.

– Mörkglaserad chokladtryffel med ett sting av chili på mandeldaquise.

– Frisk svartvinbärsmousse med vitchoklad och citroncreme på glutenfri chokladbotten.
Avslutas med salt karamellsås och vita chokladdroppar

Bakad rotselleri med grillad King Oyster-svamp, kronärtskocka, tryffelcremé & blomkålspuré (vegetarisk)

748 kr per person
648 kr per person / vegetariska menyn

VINPAKET (se separat meny) 479 KR / PERSON G.H. MUMM 698 KR / FLASKA

Välkommen med din nyårsbokning

Nyårsbokningen sker minst en dag i förväg via bokningsformuläret eller via mail till info@lepainfrancais.se. Du kan även ringa 031 – 790 11 09.  Det är viktigt att man håller tiden, då varje sittning är på två timmar och vi kan endast hålla bokningen i 15 minuter.

BISTRO BRASSERIE